Код: 24745
Локација: Leptokarija
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 евра
Станот е со површина од 64 м2, спална, детска, дневна со трпезарија, купатило, балкон и лоѓија. Се наоѓана 5-ти спрат - лифт. Градско парно греење, бесплатен паркинг. Ориентиран е на јужна-сончева страна.
Детали
64 m2
5 m2
5
3
1
Централно
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Leptokarija
22.08.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 2
Leptokarija
23.05.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 84 m2
Соби: 3