Код: 24799
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
850 EUR + персонален данок
Шифра 24799

Издаваме одличен деловен простор - стан во Центар кај Монтенегро, со површина од 140м2. Располага со 4 простории,идеално за канцеларии, кујна и два тоалета. Станот е на 1ви кат, со сопствено греење, ( клима или панели) по желба на закупците. Цена 750 евра + месечни трошоци.

Контакт тел.
071/333-336
Детали
140 m2
Да
1
4
4
2
Сопствено
Поволности
Лифт
Интернет
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
11.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 3
Centre
29.09.2011
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 70 m2
Соби: 3
Centre
29.12.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 730 m2
Centre
26.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3