Код: 24810
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
10 EUR + персонален данок
Шифра 24810

Агенција Асторија издава одличен деловен простор во Дебар Маало кај Силбо , со површина од 212м2. На две нивоа и тоа сутерен 92м2 и приземје 120м2. Во сутеренскиот дел имаме 2 посебни простории,чекална и два тоалета, а на приземјето 3 простории,дирекоторска канцеларија,чајна кујна,тоалет и приемен дел. Идеален за ординација. Цена 10 евра/м2.

Контактр тел.
071/333-336
Детали
212 m2
приземје
6
6
3
Сопствено
Поволности
Интернет
Клима
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Debar maalo
12.08.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 38 m2
Соби: 2
Debar maalo
20.06.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 42 m2
Соби: 2
Дебар Маало
28.09.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Debar maalo
16.06.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 2