Код: 24842
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
269000 Евра
Шифра 24842
Се продава плац со постара куќа, во подножјето на Водно, после црквичката Свети Јован, спроти зградите на КТК. Целиот плац е 758м2 а според условите за градба (маркица) може да се изгради нов објект со класа на намена А1, со основа за градба од 132м2, висина 10,2м (пр+2+потк) и бруто новоизградена површина од 527м2.
Цена 269.000 евра
Контакт 071/271-271
Детали
758 m2
758 m2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com

Слични

Vodno
02.09.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 138 m2
Соби: 4
Vodno
10.05.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 180 m2
Соби: 4
Vodno
26.11.2021
Продава
Стан
Големина: 143 m2
Соби: 4
Водно
07.11.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.