Код: 24881
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
200 Евра
Шифра 24881
Се изнајмува комплетно убаво наместена гарсоњера од 40м2, во близина на Универзална сала, во понова мини зграда, на 3ти кат, со лифт. Гарсоњерата се состои од една соба со кујна, едно купатило и балкон. Има централно градско греење, клима уред, нов мебел и нова бела техника.
Цена 200 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24881
Completely and nicely furnished studio with 40m2 for lease, near Univerzalna sala, in lower raised building, on the 3rd floor with an elevator. The studio consists of one room, kitchen, one bathroom and balcony. Central city heating, a/c unit, new furniture and appliances.
Price 200 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
40 m2
3
1
1
Поволности
Лифт
Клима
Телевизор
Мебел
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
30.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2
Centre
18.04.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 143 m2
Соби: 4
Centre
24.11.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Centre
07.04.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3