Код: 24983
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 евра
Агенција Асторија нуди стан за изнајмување во Центар, ул. Коце Кирков. Станот располага со една спална соба, дневна со кујна и едно купатило. Станот е на приземје и има централно парно греење.
Цена: 300 евра + трошоци

контакт: 017-236-797
Детали
55 m2
Да
0
2
1
1
Централно
Поволности
Клима
Телевизор
Мебел
Агент
Наташа Кекиќ
Телефон
+389 2 3110566
Мобилен телефон
+389 71/236-797
Email
natasha.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
13.11.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 79 m2
Соби: 3
Centre
01.04.2019
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 814 m2
Centre
17.09.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Центар
06.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3