Код: 25020
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
320 евра
Агенција Асторија издава стан во Центар, на 50та Дивизија. Станот е на поткровје на 4ти спрат, 90м2, со две спални соби, дневна со трпезарија и кујна целосно опремена со сите апарати и едно купатило.
цена: 320 евра + трошоци
контакт: 071-236-797
Детали
90 m2
4
3
2
1
Централно
Агент
Наташа Кекиќ
Телефон
+389 2 3110566
Мобилен телефон
+389 71/236-797
Email
natasha.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
27.12.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 36 m2
Соби: 1
Centre
13.11.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 79 m2
Соби: 3
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
09.10.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 4