Код: 25138
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
10 Евра
Шифра 25138
Се изнајмува деловен простор во Палата Македонија, на улица Македонија. Вкупниот простор кој што се изнајмува се состои од три посебни единици и тоа еден простор на 5ти кат и два простора на 6ти кат, со следните карактеристики:
1. Деловен простор, Палата Македонија, Кат 5, со површина од 345м2, (СЛОБОДЕН)
2. Деловен простор, Палата Македонија, Кат 6 + поткровје, со површина од 292м2 + тераси 231 м2 (ИЗНАЈМЕН)
3. Деловен простор, Палата Македонија, Кат 6 + поткровје, со површина од 114м2 + тераси 60 м2 (ИЗНАЈМЕН)
Деловниот простор на 5ти кат може да се користи исклјучиво за канцелариско работење, додека двата деловни простори на 6ти кат освен за канцелариско работење, одговараат и за живеење.
Цената за изнајмување е 10 евра/м2, плус 18% ДДВ, плус месечни режиски трошоци.
Контакт 071/271-271 и 071/333-336

Code 25138
Office/administrative space for rent in Palace Macedonia, on Makedonija Street. The total space subject of the lease, consists of three separate units, one space on the 5th floor and two spaces on the 6th floor, with the following characteristics:
1. Office space, Palace Macedonia, 5th Floor, with area of 345 m2, (AVAILABLE)
2. Office space, Palace Macedonia, 6th Floor + attic, with area of 292m2 + terraces 231 m2 (NOT AVAILABLE)
3. Office space, Palace Macedonia, 6th Floor + attic, with area of 114m2 + terraces 60 m2 (NOT AVAILABLE)
The office space on the 5th floor can be used exclusively for office work, while the two business spaces on the 6th floor, apart from office work, are also suitable for living.
The rental price is 10 euros/m2, plus 18% VAT, plus monthly utilities.
Contact 071/271-271 and 071/333-336
Детали
700 m2
5 и 6
10
8
4
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
19.10.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
14.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 48 m2
Соби: 2
Центар
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Centre
11.08.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 84 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.