Код: 25436
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1900 еур
Шифра 25436
Се изнајмува куќа за деловно канцелариско работење на одлична локација во Дебар Маало, во близина на Словенска Амбасада. Куќата има двор од 360м2, истата е на едно ниво со квадратура од 80м2 и плус подрумски простории од 80м2. Првото ниво се состои од централно влезно антре, голема дневна соба со кујна, едно купатило, две посебни канцеларии со излез на тераса и двор во позадината на куќата. Во подрумскиот простор има три одвоени простории и едно купатило. Куќата одговара за ИТ компании, салон за убавина, адвокатско-нотарска канцеларија и сл.
Цена 1900 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 25436
Very nice house for lease, suitable for office work on excellent location in Debar Maalo, near the Slovenian Embassy. The house has a yard of 360m2, it is on one level with 80m2, plus basement with 80m2. The first level consists of a central entrance hall, a large living room with a kitchen, one bathroom, two separate offices with access to a terrace and a patio at the back of the house. In the basement there are three separate rooms and one bathroom. The house is suitable for IT companies, beauty salon, lawyer-notary office, etc.
Price 1900 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
160 m2
1
3
2
2
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Debar maalo
16.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 67 m2
Соби: 3
Debar maalo
15.02.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 47 m2
Соби: 1
Debar maalo
04.07.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
18.04.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.