Код: 11818
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR
Се изнајмува стан во Дебар Маало, 63 м2, со една спална на трет кат (од вкупно 4), централно греење, целосно опремен со нов мебел.
Детали
60 m2
3
2
1
Централно
1999
Поволности
Лифт
Телефон
Мебел
Галерија

Слични

Debar maalo
23.03.2021
Продава
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
29.01.2018
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 290 m2
Debar maalo
15.10.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 30 m2
Соби: 2
Debar maalo
08.07.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 63 m2
Соби: 2