Код: 14934
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1500 EUR + трошоци
Се изнајмува нова куќа во Скопје, населба Црниче, 318 м2 (приземје + прв кат + поткровје) и 150 м2 дворно место, со 3 спални ,3 купатила (едно со џакузи) сопствено греење, клима уред, кабелска телевизија, интернет, паркинг простор.
Детали
318 m2
150 m2
Да
0+1+2
4
3
Сопствено
1995
Поволности
Интернет
Клима
Телевизор
Галерија

Слични

Црниче
24.03.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Црниче
23.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 137 m2
Соби: 4
Crniche
14.02.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 91 m2
Соби: 3
Crniche
05.12.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 3