Код: 18539
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
650 EUR + трошоци
Се изнајмува одличен деловен простор во Центар близу црквата Свети Климент Охридски со повришина од 90 м2 и 11 м2 балкон. Просторот е на 5ти кат (вкупно 7) во деловна зграда. Внатре има кујна и тоалет.
Детали
90 m2
11 m2
5
Друго
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Галерија

Слични

Centre
29.10.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Centre
06.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 151 m2
Соби: 3
Centre
10.12.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3