Код: 19126
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR + трошоци
Се изнајмува стан во Скопје, населба Дебар Маало со 65 м2 на први спрат со лифт, две спални, купатило + гостински тоалет, целосно опремен со нов мебел, клима уред, централно греење, интернет и кабелска телевизија.

Детали
65 m2
Да
1
3
2
2
Централно
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Debar maalo
10.06.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 88 m2
Соби: 3
Debar maalo
10.11.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
07.04.2011
Изнајмува
Стан
Големина: 66 m2
Соби: 3
Debar maalo
23.03.2021
Продава
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3