Код: 19489
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
700 EUR + трошоци
Се изнајмува стан во Скопје, Дебар Маало со 91 м2 на трети спрат (вкупно 3) со две спални, едно купатило и балкон. Станот е целосно опремен со нов мебел, централно греење, клима, кабелска телевизија и интернет.
Детали
91 m2
Да
3
3
2
1
Централно
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Debar maalo
19.11.2020
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 160 m2
Соби: 4
Debar maalo
26.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Debar maalo
19.04.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Debar maalo
27.06.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 63 m2
Соби: 3