Код: 24022
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
250 EUR
Шифра 24022
Се изнајмува стан во Дебар Маало на одлична локација, блиску до градски парк, со површина од 48 м2, дневна соба со кујна, со една спална соба, еден балкон, на 1ви спрат, со едно паркинг место.
Цена 250 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24022
An apartment for rent in Debar Maalo, on excellent location, near city park, with 48m2, living room with kitchen, one bedroom, one bathroom, balcony, on the 1st floor, with one parking space.
Price 250 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
48 m2
1
2
1
1
Друго
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Debar maalo
24.08.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Debar maalo
14.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 58 m2
Соби: 3
Debar maalo
14.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 47 m2
Соби: 2
Debar maalo
06.08.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 69 m2
Соби: 3