Код: 19621
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1100 EUR + 18% ДДВ
Се изнајмува деловен простор во Скопје, Центар со 170 м2 на први спрат (вкупно 4) со лифт, паркинг, централно греење и клима. Деловниот простор има 7 соби, кујна и две купатила.
Детали
170 m2
Да
1
7
2
Централно
Исток
Поволности
Лифт
Клима
Галерија

Слични

Centre
22.01.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 4900 m2
Centre
10.07.2020
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 5500 m2
Соби: 50
Centre
17.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
20.06.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2