Код: 22320
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
4000 EUR
Куќа идеална за деловен простор на улица Водњанска од 600 м2, сутерен + 3 спрата. Куќата располага со 15 простории.
Одговара за амбасада или конзулат.

Контакт телефон:
071/244-331
Детали
600 m2
700 m2
Да
4
15
7
Друго
Поволности
Подрум
Интернет
Клима
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vodno
08.04.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 94 m2
Соби: 3
Vodno
20.01.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Vodno
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 128 m2
Соби: 4
Vodno
18.12.2015
Продава
Стан
Големина: 116 m2
Соби: 4