Код: 22772
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
650 EUR + трошоци
Се изнајмува нов стан во Црниче, со површина од 110 м2, со голема дневна, голема модерна кујна и трпезарија, 2 спални, 2 модерни купатила, една соба која може да се користи како работна и балкон.
Станот е во приватна куќа и се наоѓа на втор кат (од вкупно 2) со паркинг простор.

Контакт телефон:
071/333-336
Детали
110 m2
2
4
2
Друго
Галерија

Слични

Crniche
22.09.2021
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 100 m2
Соби: 4
Crniche
15.03.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 135 m2
Соби: 5
Crniche
23.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 137 m2
Соби: 4
Crniche
09.05.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 103 m2
Соби: 4