Код: 23001
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
10 EUR / м2
Се изнајмува / продава деловен простор во Центар со површина од 155 м2 со балкон, двор од 50 м2 на приземје, погодно за секаква намена. Има два тоалета.
Детали
155 m2
Друго
Галерија

Слични

Centre
24.02.2021
Продава
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 4
Centre
20.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Centre
13.11.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 3
Centre
13.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 105 m2
Соби: 3