Код: 23005
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1000 EUR
Се изнајмува канцелариски простор на одлична локација во Центар (на плоштад) со површина од 130 м2. Има 4 помали и една голема соба, кујна и два тоалета. На втор спрат.

Детали
130 m2
Друго
Галерија

Слични

Центар
17.10.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 78 m2
Соби: 3
Centre
04.10.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 40 m2
Соби: 2
Centre
24.12.2015
Изнајмува
Продавница
Големина: 34 m2
Соби: 1
Центар
11.01.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 51 m2
Соби: 2