Код: 23007
Локација: Vlae
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
2250 EUR +18%
Се изнајмува канцелариски простор во деловна зграда во Влае со површина од 250 м2 со сопствен паркинг. Просторот може да се организира по избор на клиентот. Има сопствено греење, тоалети и сите услови за деловно работење. Со просторот оди паркинг простор ,24 часовно одржување.
Цената е 9 EUR за м2 со сите вклучени трошоци.
Детали
250 m2
4
6
4
Друго
југ-север
2000
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vlae
07.07.2017
Изнајмува
Куќа
Влае
23.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 160 m2
Соби: 5
Vlae
11.12.2009
Продава
Стан
Големина: 136 m2
Соби: 3
Vlae
18.05.2018
Изнајмува
Стан