Код: 24068
Локација: Vlae
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
Прекрасна нова мини зграда со 5 стана за изнајмување, на одлична локација во Влае. Секој стан има подрум и паркинг место. Секој стан е наместен со ганц нов мебел со висок квалитет, а самата мини зграда е новоизградена со материјали од врвен квалитет. Становите се со големина од: 50м2 (двособни) по цена од 250 евра/месечно и
90м2 (четворособни) по цена од 550 евра/месечно.

Контакт: 071/271-271 и 071/244-331
Асторија недвижности
Детали
3
Друго
2018
Галерија

Слични

Vlae
10.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 190 m2
Соби: 5
Vlae
18.05.2021
Продава
Куќа
Големина: 155 m2
Соби: 4
Vlae
28.12.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 250 m2
Соби: 6
Vlae
23.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 160 m2
Соби: 5