Код: 23026
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1800 EUR
Се изнајмува новоизградена куќа, целосно наместена, со површина од 320 м2. Куќата се состои од:
Подрум со кујна и целосно кипатило (може да се пренамени во простор за складирање или соба за забава)
• Приземје со кујна, трпезарија, дневна и купатило
• Прв спрат со три спални и купатило
• Поткровје кое може да се користи за разни потреби, а може и да се затвори доколку не е потребно на станарите
• Приватен паркинг простор.
• Преден и заден двор, лесен за одржување. Погоден за фамилија со деца или пар кој често има гости.

Куќата е изградена со најновите технологии за енергетска ефикасност:
• Целосно енергетски ефикасна, изградена со најновите материјали за намалување на месечни трошоци и намалена потрошувачка на енергија
• Независен систем за греење/ладење со минимални трошоци за одржување и лесен за користење.
• Соларни панели кои генерираат 30% од месечната струја и ја намалуваат сметката за струја.
• Куќата има вградени мрежни и телевизиски кабли
• Постои можност за поврзување со аларм и видео надзор
Детали
320 m2
2
4
3
3
Сопствено
новоградба
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vodno
02.07.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Vodno
02.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Vodno
15.05.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 5
Vodno
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 3