Код: 23038
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1000 EUR
Се изнајмува куќа во Бардовци во близина на училиштето на 2 ката. Првиот спрат има површина од 76 м2, кујна со трпезарија и дневна како отворен простор, WC и балкон. Вториот спрат има три спални, WC, и 2 балкона - површина од 74м2. Поткровје со скали каде има простор за складирање од 40 м2. Дворот е 170 м2, со помошна соба од 6 м2. Куќата има сопствено греење на струја и соларен колектор од 200 литри бојлер.
Детали
190 m2
170 m2
2 m2
2
3
4
Сопствено
Галерија

Слични

Bardovtsi
29.05.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 400 m2
Соби: 6
Bardovtsi
24.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 650 m2
Соби: 10
Bardovtsi
24.09.2020
Продава
Куќа
Големина: 322 m2
Соби: 5
Bardovtsi
27.04.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 400 m2
Соби: 5