Код: 23317
Локација: Karposh 2
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
450 EUR + трошоци
Се издава луксузен стан во Мида Комплекс - Карпош, со површина од 80 м2. Има две спални, две купатила и е целосно опремен со нов мебел. Се наоѓа на прв кат со паркинг простор во гаража.
Детали
80 m2
Да
1
3
2
Централно
2010
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Karposh 2
13.09.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 104 m2
Соби: 3
Karposh 2
30.05.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 74 m2
Соби: 3
Карпош 2
14.12.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 54 m2
Соби: 2
Карпош 2
01.12.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 126 m2
Соби: 4