Код: 23428
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
320 EUR
Се издава одличен стан со 75 м2 во Црниче, во ниска понова зграда. Греењето е на струја. Станот има две спални, купатило, дневна со кујна, прекрасен балкон со поглед, дополнителен помал балкон и гаража.
Детали
70 m2
1/3
3
2
Сопствено
Поволности
Гаража
Галерија

Слични

Crniche
22.08.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Crniche
07.05.2010
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 60 m2
Соби: 2
Crniche
23.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 137 m2
Соби: 4
Crniche
18.09.2014
Изнајмува
Стан