Код: 23451
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350 EUR + трошоци
Се издава луксузен стан во Центар, 50 м2, со една спална, дневна со кујна, целосно опремен со нов мебел. Едно паркинг место во подземна гаража.
Детали
50 m2
Да
2
1
Централно
Поволности
Лифт
Подрум
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Centre
26.05.2016
Изнајмува
Стан
Соби: 3
Centre
11.01.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 51 m2
Соби: 2
Centre
18.10.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
23.08.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2