Код: 23478
Локација: Karposh 2
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
450 EUR + трошоци
Детали
74 m2
Да
2
3
2
Централно
Југ-Запад
2008/09
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Karposh 2
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2
Karposh 2
15.07.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 4
Karposh 2
22.01.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4
Karposh 2
24.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 39 m2
Соби: 2