Код: 23538
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
750 EUR
Се издава куќа од 110 м2, со две спални (едната опремена со голем кревет, другата може да се намести по потребите на клиентот) двор од 300 м2, подрум од 30 м2.
Детали
110 m2
300 m2
3
2
Сопствено
Галерија

Слични

Vodno
08.02.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 105 m2
Соби: 4
Vodno
02.09.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2
Vodno
04.01.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 92 m2
Соби: 3
Vodno
06.02.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 350 m2