Код: 23610
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
400 EUR
Се изнајмува стан во Центар со површина од 68 м2, две спални на прв спрат, комплетно наместен со нов мебел.
Детали
68 m2
1
3
2
Друго
Галерија

Слични

Centre
02.03.2016
Изнајмува
Стан
Соби: 3
Centre
18.03.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
16.07.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2
Centre
04.10.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 40 m2
Соби: 2