Код: 23699
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1700 EUR
Се изнајмува нова луксузна куќа во Бардовци со површина од 260 м2 и двор од 380 м2. Се состои од 4ри спални, една работна соба, голема дневна со кујна и трпезарија, и 4ри балкони
Brand new luxurious house for rent in Bardovci with area of 260 m2 and yard of 380 m2.It consists 4 bedrooms , one working room , large living room with kitchen and dining area, and 4 balconies.
Детали
260 m2
380 m2
6
5
Друго
Поволности
Гаража
Галерија

Слични

Bardovtsi
04.06.2014
Изнајмува
Куќа
Големина: 500 m2
Соби: 5
Bardovtsi
26.01.2010
Изнајмува
Куќа
Големина: 230 m2
Соби: 5
Bardovtsi
01.02.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 190 m2
Соби: 3
Bardovtsi
27.08.2014
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 5