Код: 23923
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR + трошоци
Се изнајмува стан на прекрасна локација во Центар во близина на Универзална Сала. Има 95 м2, со три спални, дневна со кујна, и нов мебел. Станот е на трет кат во нова зграда.
Детали
95 m2
Да
3
4
3
Централно
2002
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Centre
28.04.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Centre
26.07.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 4
Centre
12.02.2011
Изнајмува
Стан
Големина: 59 m2
Соби: 2
Centre
17.11.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 77 m2
Соби: 3