Код: 24169
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
3700 EUR
Се издава деловен простор во Центар спроти Јосип Броз од 365 м2 на петти кат со сопствен лифт
Просторот се состои од еден дел океански простор и уште 7 канцеларии од кои една за состаноци + сервер соба, два тоалета како и излез на противпожарни скали
Просторот е приклучен на градско парно, комплетно климатизиран, опремен со противпожарни сензори.

Контакт телефон:
071/244-331
Детали
365 m2
5
Друго
Поволности
Лифт
Интернет
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
06.06.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 3
Centre
23.11.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 45 m2
Соби: 2
Centre
13.08.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 2
Centre
20.06.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2