Код: 24463
Локација: Michurin
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
280 EUR + трошоци
Се изнајмува нов стан во Мичурин со површина од 60 метри квадратни во близина на училиштето Блаже Конески. Има две спални, дневна со кујна и балкон. Станот е на петти спрат, со лифт во нова зграда

Контакт телефон
071 / 333-336
Детали
60 m2
2 m2
5
3
2
Сопствено
2018
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Michurin
18.12.2020
Продава
Стан
Големина: 29 m2
Соби: 1
Michurin
14.06.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Michurin
10.11.2020
Продава
Стан
Големина: 104 m2
Соби: 4
Michurin
26.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 76 m2
Соби: 4