Код: 24594
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
770
Детали
111 m2
не
Да
2
4
3
2
Сопствено
2020
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Crniche
29.06.2015
Купува
Стан
Големина: 137 m2
Соби: 4
Crniche
23.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 137 m2
Соби: 4
Crniche
26.04.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Crniche
09.09.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 3