Код: 24598
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
310000 EUR
Се продава одличен нов стан на Водно - Панорама. Станот е на 1 кат, со вкупна површина од 143 м2, 2 паркинг места од 40 м2, и 3 места за складирање на ствари од 18м2.Станот е со прекрасна дневна соба со кујна, голем балкон со отворен поглед кон градот, има 3 бањи и еден гостински тоалет, и остава. Станот е целосно опремен со нов мебел.Се продава опремен.
Детали
143 m2
Да
1
4
3
4
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Vodno
17.02.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 78 m2
Соби: 3
Водно
15.03.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Vodno
07.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Vodno
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 260 m2
Соби: 5