Код: 24602
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
1500000
Детали
975 m2
545 m2
Да
4
10
6
6
Сопствено
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com

Слични

Водно
15.03.2009
Продава
Куќа
Големина: 550 m2
Соби: 12
Водно
11.04.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Водно
09.05.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 89 m2
Соби: 3
Vodno
21.09.2018
Продава
Земјиште
Големина: 1800 m2