Код: 24623
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
Агенција АСТОРИЈА располага со најквалитетна понуда на луксузни вили во елитните делови на Скопје !!
- Располагаме со готови резиденцијални објекти
-Голема понуда на одлични плацови со постари објекти во непосредна близина Американска Резиденција, Британска Резиденција, Француска Резиденција !! ( Површини од 700 м2 до 5000 м2 - Предвидена градба на резиденционални и семејни објекти).

Real estate agency ASTORIA has an extensive and best offer of luxurious villas in the elite neighborhoods of Skopje !!
- We have fully furnished and ready to move in residential properties
- Large offer of excellent lots with an older houses in the vicinity of the residency of the US Ambassador, British Ambassador, French Ambassador !! (Approximate size 700-5000 m2 with building city requirements for residential and family properties)
Детали
1000 m2
Да
10
5
5
Сопствено
Агент
Слободан Митровски
Мобилен телефон
070/225-010
Email
bobi_astoria@hotmail.com
Галерија

Слични

Vodno
21.08.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 110 m2
Соби: 3
Vodno
02.03.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 100 m2
Соби: 4
Vodno
09.09.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 84 m2
Vodno
17.09.2013
Изнајмува
Куќа
Големина: 400 m2
Соби: 4