Код: 24604
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR
Се издава стан за канцелариски простор во Центар позади Универзална сала, станот е 70м2, на приземје, со 3 простории, кујна, инсталирана комјутерска мрежа, комплетно реновиран.Цена 500 евра
Детали
70 m2
1
3
3
2
Сопствено
Агент
Деспина Китановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 071/236-797
Email
despina.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
11.02.2011
Изнајмува
Стан
Големина: 62 m2
Соби: 3
Centre
01.09.2020
Изнајмува
Продавница
Големина: 85 m2
Соби: 2
Centre
09.10.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 4
Centre
24.12.2015
Изнајмува
Продавница
Големина: 34 m2
Соби: 1