Код: 24622
Локација: Kozle
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
490000 Евра
Шифра 24622
Прекрасна куќа на одлична локација во Козле за продажба или изнајмување. Куќата има 300м2 на две нивоа и плус гаражно-подрумски простории од 130м2. Хортикултурно уреден двор од 300м2, со убав надворешен базен.
Првото ниво има 140м2 и се состои од влезно антре, прекрасен голем дневен салон со камин, излез во двор со убав базен и летниковец, кујна со трпезариски дел, една спална соба, купатило и тоалет.
Второто ниво има 160м2 и се состои од дневна соба со излез на убава тераса, кујна, три спални соби и едно купатило.
Сутеренскиот дел има околу 130м2 и се состои од гаража за две возила, фитнес теретана, остава и котлара. Има и додатно надворешно паркинг место во дворот.
Куќата е изградена со топли и природни материјали, има многу убав амбиент и се продава/издава целосно опремена и наместена како што се гледа на фотографиите. Греењето е сопствено на струја и на нафта.
Цена за продажба 490.000 евра + 3% данок на пренос.
Цена за изнајмување 3000 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24622
Excellent house for sale or lease in Kozle. The house has 300m2 of living space, on two levels, plus basement/garage area with 130m2. Gated and nicely landscaped yard with 300m2 and very nice outdoors pool with barbecue area.
Ground level has 140m2 and it consists of entrance hall, large living area with fireplace, access to the backyard with outdoors pool and gazebo, kitchen with dining area, one bedroom, one bathroom and one toilet.
Upper level has 160m2 and it consists of a large living room, kitchen, three bedrooms, one bathroom and very nice terrace.
The basement area is 130m2 and it consists of garage for two vehicles, fitness gym room, utility room and boiler room. There is additional outdoors parking space for one vehicle inside gated yard.
The house was built with worm and natural materials, it has a very nice ambiance and it is offered for sale or lease completely equipped and furnished as seen on the photos. The heating is private on electricity and diesel oil.
Sale price 490.000 euros, plus 3% sales transfer tax.
Lease price 3000 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
300 m2
300 m2
2
6
4
3
Сопствено
Поволности
Подрум
Клима
Гаража
Мебел
Базен
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
23.09.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 180 m2
Соби: 4
Kozle
31.08.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 100 m2
Соби: 4
Kozle
07.06.2018
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 86 m2
Соби: 4
Kozle
17.11.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 86 m2
Соби: 4