Код: 24661
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Спрат од куќа
700 Евра
Шифра 24661
Се изнајмува втор спрат од куќа во Козле со површина од 140м2. Станот е комплетно наместен, има голем дневен салон, посебна кујна, 2 спални соби, 1 купатило, 1 тоалет и убава тераса. Цена 700 евра/месечно со сите месечни режиски трошоци вклјучени во цената.
Контакт 071/271-271

Code 24661
Very nice second floor house apartment for rent in Kozle with 140m2 of surface area. The apartment is completely furnished, with large living room, separate kitchen, 2 bedrooms, 1 bathroom, 1 toilet and nice terrace. Price 700 euros/month with all monthly utilities included.
Contact 071/271-271
Детали
140 m2
2
3
2
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
16.09.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 3
Kozle
30.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4
Kozle
01.09.2020
Продава
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 4
Kozle
17.05.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 4