Код: 24675
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3000 EUR
Шифра 24675
Агенција Асторија издава / продава одлична куќа во Бардовци, со станбена површина од 530м2 и двор од 1000м2. Се наоѓа во близина на Белите куќи. Куќата се состои од високо приземје составено од дневна соба со камин, одвоена кујна, три спални соби, голема тераса со излез од едната страна на дворот. На другата страна на дворот има голем базен. На поткровјето има две спални соби со сопствени купатила, како и сутеренски дел. Цена за празна куќа 3.000 евра/месечно, но истата може да се намести по желба на клиентот по цена од 4.500 евра/месечно.

Code 24675
Real estate agency Astoria is offering for rent/purchase excellent house in Bardovci, with 530m2 of living space, situated on 1000m2 private yard. The location of the house is in the vicinity of the white houses complex. The house is composed of elevated ground floor with a living room with fireplace, separate kitchen, three bedrooms, large terrace with exit to the yard. There is an outdoors pool on the other side of the yard. On the attic floor there are two bedrooms with two bathrooms. There is also a basement area. The price for unfurnished/empty house is 3000 euros/month, or completely furnished per tenants request for the price of 4500 euros/month.
Детали
530 m2
1000 m2
Да
2
6
4
5
Сопствено
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Bardovtsi
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 6
Bardovtsi
24.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 650 m2
Соби: 10
Bardovtsi
30.01.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 330 m2
Соби: 6
Bardovtsi
24.09.2020
Продава
Куќа
Големина: 322 m2
Соби: 5