Код: 24685
Локација: Bardovci
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1100 Евра
Шифра 24685
Се издава убава и комплетно опремена куќа во Бардовци на два ката. Куќата има 240м2 со убаво уреден двор од 500м2 и истата се состои од дневен салон со камин, кујна, 4 спални соби и 2 купатила. Има гаража и две паркинг места внатре во дворот. Греењето е сопствено на струја и на камин на дрва.
Цена 1100 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24685
Very nice and completely furnished house for rent in Bardovci. The house is on two levels, it has 240m2 of living area and it is situated on 500m2 landscaped yard. It has a living room with fireplace, kitchen, 4 bedrooms and 2 bathrooms. There is a garage and parking space for additional two vehicles inside gated yard. The heating is on electricity and on wood with fireplace.
Price 1100 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
240 m2
500 m2
2
5
4
2
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Bardovci
27.08.2014
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 5
Bardovci
01.02.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 190 m2
Соби: 3
Bardovci
01.11.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 530 m2
Соби: 8
Bardovci
19.11.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 120 m2