Код: 24688
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Спрат од куќа
800 Евра
Шифра 24688
Се издаваат два одлични посебни спрата од куќа во Козле.
Приземниот спрат има околу 150м2, со излез во сопствен двор, голем дневен салон, кујуна, 3 спални соби, 1 купатило и 1 тоалет. Цена 1000 евра/месечно.
Горниот спрат има околу 130м2 и се состои од две убави тераси, голем дневен салон, посебна кујна, 3 спални соби, 1 купатило и 1 тоалет. Цена 600 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24688
Two separate exclusive house apartments for rent, completely nicely furnished, in Kozle.
The ground floor apartment has approx. 150m2 of living space, large living room, kitchen with access to a very nice back yard, 3 bedrooms, 1 bathroom and 1 toilet. Price 1000 euros/month.
The upper floor apartment has approx. 130m2 of living space and it has a living room, separate kitchen, 2 nice terraces, 3 bedrooms, 1 bathroom and 1 toilet. Price 600 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
150 m2
2
4
3
2
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
09.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Kozle
17.06.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Kozle
18.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 3
Kozle
15.03.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4