Код: 24777
Локација: Sopiste
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
600000 Евра
Kod 24777
Ekskluzivno Astoria Nedviżnosti nudi za prodażba objekt-karabina ( Prizemje plus 2 kata so vkupna površina od 2.300m2 ) dodeka vkupniot plac e so površina od 29.000m2. Objektot e predviden za starski dom, so uredni dokumenti od objektot i zemjišteto-imoten list. OVA E NAVISTINA ODLIČNA PRILIKA ZA INVESTITORI KOJ IMAAT NAMERA DA GRADAT STARSKI DOM bidejki objektot se naogja vednaš do klučkata do avtopat i voedno vo neposrdna blizina na Katlanovska Banja !!! CENA 600.000eur.plus 3% danok na prenos. Za povekje informacii javete se na 070/225-010 ASTORIA NEDVIŻNOSTI

Code 24777
Astoria real estate agency has an exclusive offer of property for sale (ground floor+2 floors) with a total area of 2300m2, located on a private lot with an area of 29000m2. This property is suited for an retirement home for elderly people and it has appropriate documentation-property list for the building and for the land. THIS IS AN EXCELLENT OPPORTUNITY FOR INVESTORS IN THE BUSINESS WITH RETIREMENT HOMES, because the property is conveniently located close to the highway for easy access and it is also in the proximity of Katlanovska Banja. Price 600.000 EUR, plus 3% property transfer tax. For additional information please call 070/225-010. ASTORIA REAL ESTATE
Детали
2300 m2
29000 m2
3
30
Агент
Слободан Митровски
Мобилен телефон
070/225-010
Email
bobi_astoria@hotmail.com
Галерија

Слични

Sopiste
26.11.2020
Продава
Индустриски објект
Големина: 134000 m2
Sopiste
14.12.2022
Продава
Стан
Големина: 77 m2
Соби: 3
Sopiste
27.09.2023
Продава
Куќа
Големина: 230 m2
Соби: 4
Sopiste
11.08.2021
Продава
Куќа
Големина: 123 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.