Код: 24782
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
200
Детали
38 m2
Да
4
2
1
1
Централно
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2
Centre
28.07.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 78 m2
Соби: 3
Centre
30.12.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Centre
11.05.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 65 m2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.