Код: 24786
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
13 евра
Сместен на 100 метри оддалеченост од главниот плоштад „Македонија“ во Скопје на истакнатата улица Максим Горки. Микро локацијата на предложениот имот обезбедува видливост низ целата улица Максим Горки и делумно од плоштадот „Македонија“ и улиците Димитрие Чупоски. Зградата обезбедува идеално решение за компаниите на кои им е потребна близина на центарот на градот и сите централно лоцирани институции на Скопје. Зградата нуди врвно работно опкружување кое одговара на професионалните потреби на нејзините корисници, како и пријатна атмосфера, како ретка можност на деловните простории во центарот на Скопје. Ова е идеална локација за компании кои сакаат да бидат видливи и присутни во урбаното јадро на градот.

Вкупна канцелариска корисна слободна површина на апликацијата. 1100м2, и 120 резервирани места за паркирање во подземната гаража. Предвидени се објекти за малопродажба со површина од 1330м² да бидат канцеларија на филијала на банка, продавница за кафе и бранч, продавница за погодност и други шеми за малопродажба за канцелариската околина.
Детали
1100 m2
3
10
10
5
Сопствено
Поволности
Лифт
Гаража
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Центар
13.02.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 86 m2
Соби: 4
Centre
17.11.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 3
Центар
06.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 107 m2
Соби: 4