Код: 24880
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
600 Евра
Шифра 24880
Се изнајмува куќа, за деловно канцелариски простор, во Дебар Маало, во близина на Силбо. Куќата се состои од 65м2 сутерен и 75м2 кат, со ист распоред и секое ниво се состои од предсобје, 3 соби, 1 купатило и чајна кујна. Вкупната бруто квадратура на деловниот простор е 135м2, со централно парно, клима, аларм, централно озвучување и компјутерска мрежа. Со просторот следуваат две паркинг места во дворот.
Цена 600 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24880
House for rent, for office space, in Debar Maalo, near Silbo. The house consists of 65m2 basement and 75m2 first floor, with the same layout and each level consists of an hallway, 3 rooms, 1 bathroom and a kitchenette. The total gross area of the office space is 135m2, with central heating, air conditioning, alarm, central sound system and computer network. There are two parking spaces inside the yard.
Price 600 euros / month.
Contact 071 / 271-271
Детали
135 m2
8
6
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Debar maalo
09.03.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 84 m2
Соби: 3
Debar maalo
23.11.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Debar maalo
16.07.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 122 m2
Соби: 3
Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2