Код: 25146
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
10 евра
1. Деловен простор кат 2, со површина од 300м2 организиран како open space + 6 канцеларии, сервер соба, чајна кујна и два тоалети (машки и женски)
2. Деловен простор кат 1, со површина од 82м2, организиран како 3 канцеларии меѓусебно поврзани.
3. Деловен простор кат 3, една канцеларија во површина од 50м2.
4. Деловен простор кат 3, една канцеларија во површина од 20м2.
5. Деловен простор кат 4, една канцеларија во површина од 20м2.
6. Деловен простор кат 4, со површина од 272м2 организиран како 8 канцеларии, просторија за архива и два тоалети (машки и женски). Овој деловен простор има опција за реновирање и доведување во состојба согласно потребите на нови закупци на трошок на закуподавачот.
Детали
744 m2
3
14
14
4
Централно
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
06.09.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 3
Centre
16.03.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 73 m2
Соби: 3
Centre
15.08.2018
Продава
Канцеларија
Големина: 1380 m2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 96 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.