Код: 25155
Локација: Crniche
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
549000 Евра
Шифра 25155
Се продава постара куќа на Водно-Црниче, на главната улица Тодор Александров (Водњанска), во близина на раскрсницата со улица Тасино Чешмиче. По имотен лист постоечката куќа е со вкупна површина од 63м2, а плацот има вкупно површина од 678м2. Според маркицата односно условите за градба, може да се изгради нов објект со намена А1 (домување во станбени куќи), со површина во основа за градба од 272м2, на висина од 10,20м (пр+2+пот) и вкупно развиена бруто новоизградена површина од 1088м2.
Цена 549000 евра.
Контакт 071/271-271
Детали
63 m2
678 m2
3
1
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com

Слични

Crniche
04.12.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Crniche
18.09.2014
Изнајмува
Стан
Crniche
10.09.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 45 m2
Соби: 2
Crniche
22.12.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.